Naphia Engage Naphia Engage

NAPHIA ENGAGE Program

Below is our program-at-a-glance

As your ENGAGE team finalizes all the topics and speakers, check back for updates, and sign up for announcements as our program evolves!

Day 1 – Tuesday, October 22, 2024

Time

Events

5:30 p.m. – 7:30 p.m.

7:30 p.m. onward

ENGAGE: NETWORKING

Day 2 – Wednesday, October 23, 2024

Time

Events

7:00 a.m. – 8:45 a.m.
(1 hour 45 mins)

7:45 a.m. – 8:45 a.m.
(60 mins)

REGISTRATION

Dreamcatcher space opens, grab a coffee and get settled.

8:45 a.m. – 9:00 a.m.
(15 mins)

WELCOME: OPENING REMARKS

9:00 a.m. – 9:45 a.m.
(45 mins)

KEYNOTE: Dr. Kwane Stewart

CNN’s Hero of the Year 2023, Co-Founder of Project Street Vet

More details to follow!

9:50 a.m. – 10:50 a.m.
(60 mins)

PANEL: Pets, Policies & Progress

Wide-ranging experts highlight new developments, each with incredible potential to impact the pet insurance marketplace.

10:50 a.m. – 11:20 a.m.
(30 mins)

Remember to stop by our Mini Marketplace in the Gallery!

11:20 a.m. – 12:20 p.m.
(60 mins)

PANEL: The Benefits, Challenges & Nuances of Virtual Veterinary Care

More details to follow!

12:20 p.m. – 1:20 p.m.
(60 mins)

Join us in the Gallery for a delicious lunch, while connecting with industry peers and leaders from animal health and beyond.

1:20 p.m. – 2:00 p.m.
(40 mins)

SPEAKER: John Honchariw

Founder & CEO of Companion

More details to follow!

2:00 p.m. – 2:30 p.m.
(30 mins)

SPEAKER: Aaron Massecar

Executive Director of the Veterinary Innovation Council

More details to follow!

2:30 p.m. – 3:00 p.m.
(30 mins)

Visit our Mini Marketplace and make valuable industry connections.

3:00 p.m. – 4:00 p.m.
(60 mins)

PANEL: Achieving Interoperability

Optimizing systems, data and language to improve pet health outcomes.

4:00 p.m. – 4:15 p.m.

DAY 2 CLOSING REMARKS

The Off-Leash Park is now open!

4:15 p.m. – 5:45 p.m.
(90 mins)

A casual networking hangout with refreshments and prize draws in the Gallery space. Visit all our Mini Marketplace participants!

5:45 p.m. – 9:00 p.m.
(3 hours 15 mins)

Dinner on your own, check out these nearby dining options

Day 3 – Thursday, October 24, 2024

Time

Events

7:30 a.m. – 8:30 a.m.
(60 mins)

Enjoy a complimentary breakfast buffet with friends in the Gallery.

8:45 a.m. – 9:00 a.m.
(15 mins)

MORNING REMARKS

Recap of Day 2 takeaways, overview of things to come.

9:00 a.m. – 9:35 a.m.
(35 mins)

SPEAKER: Laura Bennett

Principal at Gosling’s Leap

PHI industry benchmarks and insights from 14+ years of exclusive NAPHIA data.

9:35 a.m. – 10:10 a.m.
(35 mins)

SPEAKER: Garth Jordan

CEO of AAHA

AAHA Pet Insurance Study Highlights
More details to follow!

10:10 a.m. – 10:30 a.m.
(20 mins)

10:30 a.m. – 11:00 p.m.
(30 mins)

SPEAKER: Steve Feldman

President of HABRI

More details to follow!

11:05 a.m. – 11:55 a.m.
(55 mins)

PANEL: Regulation Road

Perspectives on the regulatory and legislative path ahead for pets and pet Insurance.

11:55 a.m. – 12:05 p.m.
(35 mins)

CLOSING REMARKS

Don’t forget your grab-n-go ice cream before you fly!

Noon – 3:00 p.m.
(3 hours)

Dreamcatcher space remains open for networking.